Υλικά
3 κούπες μαλακό τόφου
1 κούπα λιωμένη μαργαρίνη
1 κούπα ζάχαρη
3/4 της κούπας κακάο
2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/2 κούπα γάλα σόγιας
1 κούπα βατόμουρα ζεσταμένα με λίγη ζάχαρη
1 βάση για τάρτα από μπισκότα
(πήρα ένα πακέτο σοκολατένια μπισκότα και τα άλεσα στο μούλτι. Μετά τα πασπάλισα με λίγο λάδι και τα έστρωσα στη φόρμα σαν βάση)
Σε ένα μίξερ ή μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός της βάσης φυσικά) μέχρι να γίνουν μία απαλή κρέμα. Απλώνουμε μέσα στη φόρμα προσεκτικά και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.
Γαρνίρουμε με βατόμουρα και το σιρόπι τους.
Παραλλαγή της συνταγής Chololate "Cheese" Cake από το βιβλίο συνταγών της Σάρα Κράμερ "How it all Vegan!"
2 σχόλια:
μμμ, τι λέτε και για βύσινο;!:)
ΠΙστεύω πως θα ταιριάζει πολύ με τη σοκολάτα! Γενικά ό,τι φρούτο θέλεις μπορείς να βάλεις από πάνω (μπανάνα, ακτινίδιο, βύσινο, φράουλες κλπ). Ελπίζω να σου αρέσει! :)
Δημοσίευση σχολίου