1 κούπα ταχίνι ολικής άλεσης
1 κούπα νερό ζεστό
1 κούπα ζάχαρη
Χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κούπες αλεύρι φαρίνα
1 κ.τ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.τ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.τ.γ. κανέλα
1/2 κ.τ.γ. γαρύφαλλο
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
Πρώτα αναλύουμε σε ένα μπωλ το ταχίνι με το ζεστό νερό μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το πορτοκάλι και κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.
Ψήνουμε σε στρογγυλό ταψί (30cm) στους 180C για 50'-60'.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου