Κουνουπίδι ψητό στο φούρνο


Κόβουμε το κουνουπίδι σε φλορέτες, λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε στον αέρα μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρυσό χρώμα στις άκρες. Ανακατεύουμε συχνά να μην μας αρπάξει. Εμείς το ανακατέψαμε με ψητά πατζάρια, εξου και το χρώμα. Σερβίρουμε με ένα απλό ντρέσινγκ λαδολέμονο. Από τις πιο εύγευστες χειμωνιάτικες σαλατούλες.

3 σχόλια:

^.^ είπε...

Looks so yummy ... will try this ... Love, cat.

foxy vegan είπε...

Thank you!!!

Mageirissa είπε...

Όντως φαίνονται πολύ ωραία!

Οι συνταγές που αγαπήσατε