Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Κουνουπίδι ψητό στο φούρνο


Κόβουμε το κουνουπίδι σε φλορέτες, λαδώνουμε ελαφρώς και ψήνουμε στον αέρα μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρυσό χρώμα στις άκρες. Ανακατεύουμε συχνά να μην μας αρπάξει. Εμείς το ανακατέψαμε με ψητά πατζάρια, εξου και το χρώμα. Σερβίρουμε με ένα απλό ντρέσινγκ λαδολέμονο. Από τις πιο εύγευστες χειμωνιάτικες σαλατούλες.

3 σχόλια:

^.^ είπε...

Looks so yummy ... will try this ... Love, cat.

foxy vegan είπε...

Thank you!!!

Mageirissa είπε...

Όντως φαίνονται πολύ ωραία!