Ψητά ρεβύθια για σνακ

Πρόσφατα σκεφτόμουν νέους τρόπους για τη χρήση οσπρίων όπως τα αγαπημένα μου ρεβύθια, και ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα πολλές συνταγές για ψητά ρεβύθια. Έτσι ετοίμασα μία δική μου παραλλαγή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ.



Υλικά:

2 κούπες ρεβύθια, βρασμένα και στραγγισμένα
2 κουτ. της σούπας διατροφική μαγιά
2 κουτ. του γλυκού λάδι
λίγη πάπρικα
αλάτι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30' στους 180C. Μπορείτε να προσθέσετε και πολλά άλλα μπαχαρικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ξέρω ότι κάποιοι από τους φίλους τα προτιμούν πικάντικα.

2 σχόλια:

Konstantina είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή.
Καλημέρα : )

Γεωργία είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ υγιεινή..:-)
Πολλά φιλιά..!

Οι συνταγές που αγαπήσατε