Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Φαλάφελ γλυκοπατάτας & σως από ταχίνι και γιαούρτι σόγιας

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μπορώ να τρώω φαλάφελ κάθε ημέρα. Υπάρχουν τόσες παραλλαγές, που δεν βαριέμαι ποτέ.  Σήμερα, δοκίμασα μία πολύ νόστιμη συνταγή από το μπλογκ Fat Free Vegan
Θα τη βρείτε εδώ.

2 σχόλια:

Χοντρό μπιζέλι είπε...

ΜΜΜ!!!!!Είμαι κι εγω φαν-φαλάφελ!!!

xsclean είπε...

Πολύ ωραία συνταγή για φαλαφελ.... σιγουρα θα την δοκιμάσω