Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2007

Ντιπ με καρύδια και τόφου



Ανακατεύετε:

1 κούπα τόφου (αφού το έχετε τρίψει και πατήσει με το πηρούνι καλά)
1/3 κούπας καρύδια, τριμμένα στο πολυκόφτη
2/3 κούπας μαύρες ελιές, ψιλοκομμένες
1/2 κούπας σέλινο ψιλοκομμένο
1/4 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κούπα βίγκαν μαγιονέζα


1 σχόλιο:

Juanita La Quejica είπε...

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές στα πρώτα μας γενέθλεια.