Ένα μπλογκ που δημιουργήθηκε το 2007 για όσους πιστεύουν πως οι βίγκαν τρέφονται μόνο με μαρούλια.
Χούμους από ρεβύθια και πιπεριές φλωρίνης
Τέλειο σε τοστ με μαρούλι και αβοκάντο
αλλά και για να το σερβίρετε με αραβική πίτα και λαχανικά κομμένα σε μπαστουνάκια (αγγούρι, καρότο, πιπεριά). - Από το βιβλίο La Dolce Vegan! της Sarah Kramer
Υλικά για 2 κούπες
1 ½ κούπα βρασμένα ρεβύθια
¼ της κούπας ταχίνι
2 σκελίδες σκόρδο
½ κούπα ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης
2 κουτ. της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
2 κουτ. της σούπας μηλόξιδο
½ κουτ. της σούπας ταμάρι
¼ κούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. του γλυκού βασιλικό
1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
1.2 κουτ. του γλυκού ρίγανη.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Οι συνταγές που αγαπήσατε
-
Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μόνοι/ες σας βούτυρο αμυγδάλου στο σπίτι. Εγώ άρχισα να το φτιάχνω πριν λίγο καιρό μιας που είναι ένα πολύ καλ...
-
Υλικά: 1 μέτρια μελιτζάνα ξεφλουδισμένη & κομμένη σε κομματάκια 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κ.τ.σ. ...
-
Υλικά 2 κιλά μελιτζάνες τριμμένη φρυγανιά πουρέ από 1/2 κιλό πατάτες Για τη "σάλτσα": 800 γρ μανιτάρια ψιλοκ...
-
2 κιλά αλεύρι για τσουρέκι 200 γρ. νωπή μαγιά 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ½ ποτήρι ζάχαρη 1 κ.τ.γ. μαχλέπι 1 κ.τ.γ. κακουλέ 3 ποτήρια χλ...
-
Από το 2009 που ανακάλυψα το πόσο εύκολο είναι να φτιάξω παγωτό στο λεπτό, δεν ξαναμπήκα στον πειρασμό να ψάξω του εμπορίου, που εδώ που ...

1 σχόλιο:
Καλή Χρονιά! Πολύ ωραίο το χούμους έτσι, κι εγώ το παντρεύω με διάφορα (καπνιστή πάπρικα, άλλα λαχανικά, καραμελωμένα κρεμμύδια), very foxy!
Δημοσίευση σχολίου